19 aprilie 2017

Vaccinuri si acte obligatorii. Adica ne vor obliga sa ne imbolnavim si sa murim de buna voie ?

Va rog sa va concentrati si sa ganditi putin. Cu ce ne-a obligat sistemul pana acum ? Cu nimic, cu absolut nimic. Au fost numai zvonuri: vin vaccinuri obligatorii, vin carduri de sanatate obligatorii, vine actul unic de identificare cu cip obligatoriu. Nu e problema ca nu ne putem sustrage acestor obligatii, ne vom sustrage fara probleme. Problema este ca nu vor deveni niciodata obligatorii, fiindca nu asta e miza, nu au nevoie sa ne intrebe ce sa faca cu noi, daramite sa fie nevoie sa ne oblige.

Ganditi-va un pic. Ei detin guvernele, detin banii, detin totul. Toate armele sunt pe mana lor, toate spitalele sunt ale lor, substantele lor ajung in mancarea noastra, darele lor de chemtrails ajung pe cerul nostru, informatia lor ajunge pe ecranele noastre. Ei stabilesc daca murim sau traim, daca e razboi sau e pace, daca e bunatate sau rautate in lume. Daca asa stau lucrurile, ce rost are sa ne oblige ?

Voi credeti ca e nevoie sa ne oblige sau sa ne ceara acordul ca sa ne vaccinam, sa acceptam anumite acte, sa le vindem resursele, sa fim sclavii lor, sa le dam ceva anume ? Daca vor sa o faca, o fac subtil, fara nici o obligatie, fara nici un acord. Vor sa ne imbolnaveasca ? Foarte bine, baga ceva in apa sau in mancare si au terminat treaba. Vor sa ne omoare ? La fel. Nu ar fi stupid sa realizeze toata planeta ca vaccinarea obligatorie ne-a imbolnavit sau ne-a omorat ? Nu ar pierde oamenii increderea in sistem daca s-ar da de gol ?

Miza este controlul, dar nu controlul prin obligare. Miza este controlul prin voia noastra libera, aceasta este adevarata arta a razboiului. Ei vor sa castige intreaga planeta dar nu prin forta, nu prin impuneri, nu prin constrangeri, ci prin dorinta proprie a omului, care sa adere singur la evolutia speciei umane prin stiinta si tehnologie. Acesta este principiul suprem pe care il respecta cu sfintenie, fiindca un om in lant, obligat sa te asculte, nu va fi niciodata o cucerire, la fel cum o femeie obligata sa te iubeasca nu va insemna niciodata un triumf. Ei lucreaza fara oprire sa iti schimbe convingerile, nu sa te oblige.

Atunci de ce vor sa introduca toate aceste lucruri obligatorii ? Vaccinuri, acte si alte lucruri pe care ne obliga sa le luam ? Hei, nu au devenit inca obligatorii si nu vor deveni. Ele sunt doar campanii de masa menite sa schimbe concepte, convingeri si idei care ii impiedica sa cucereasca lumea prin voia ei libera. Stii, la fel ca atunci cand incerci sa convingi un prieten mai timid sa mearga pentru prima data la o discoteca cu tine, mai intai incerci sa-i modelezi preconceptele. Asa ne arata ei acum ca: 1) daca toti am accepta ceva in acelasi timp ar fi mai bine pentru toti; si 2) mor oameni nevinovati din vina celor care nu accepta; si 3) vor sa vada ce tabara castiga, a celor care sustin PRO sau a celor CONTRA.

Asta ii ajuta pe ei foarte mult cand va veni timpul sa instaureze un guvern mondial, o religie unica, un singur conducator global, cipuri in oameni, pe care bineinteles ca le vor instaura cu buna noastra acceptanta, cu voia noastra libera. Pentru ca au voie sa se atinga de trup, dar nu au voie sa se atinga de acel NU VREAU, pe care Dumnezeu l-a pus in noi ca semn distinctiv si irevocabil ca suntem fiinte libere. Si nimeni, indiferent ca e om sau duh, nu are voie sa inrobeasca o fiinta libera in afara de cazul cand propria ei vointa doreste acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu