15 aprilie 2017

Daca am fi evoluat din maimuta de ce nu suntem adaptati sa traim in natura ca animalele ?

- Omul este cel mai murdar dintre toate vietuitoarele. Nici un animal nu se murdareste ca omul
- Din cauza ca omul poarta haine care se murdaresc
- Dar de ce omul poarta haine, de ce animalele rezista fara haine in fata naturii ?
- Omul are nevoie de haine ca sa rabde frigul, sa nu simta pasitul, sa nu il arda soarele
- Dar ce fel de evolutie este aceasta ? Cum de a evoluat omul intr-atat incat natura ii face rau ?
- Hmmm, buna intrebare. Daca omul a evoluat din maimuta de ce are nevoie sa se protejeze de conditiile naturale... ?!?!
- Asta zic si eu. Daca eram evoluati din animale trebuia sa fim adaptati la natura si la conditiile ei.

Pare corect nu-i asa? Fiindca este adevarat. Daca omul a evoluat din animal ii cam lipseste blana care ii este de mare trebuinta iarna, ii lipseste o piele adaptata in talpa pentru pasit, ii mai lipseste parul pe intreaga suprafata a corpului ca sa il apere de soare. Iar regiunea lombara care creaza cele mai multe probleme de spate este un mit pentru cercetatori care au declarat ca datorita acestei zone foarte sensibile s-ar putea ca noi oamenii sa venim de pe alta planeta, fiindca nu pare ca am fi evoluat pe planeta Pamant. Sigur ca da, planeta de pe care venim se numeste Rai, acolo stramosii nostri traiau in conditiile perfecte, pentru ca Duhul Sfant se ingrijea sa nu ii lipseasca nimic omului. Dar pacatul l-a aruncat in conditiile aprige ale naturii unde isi ispaseste blestemul.

Extras din Biblie:

Femeii i-a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni".

Iar lui Adam i-a zis: "Pentru că ai ascultat vorba femeii tale şi ai mâncat din pomul din care ţi-am poruncit: "Să nu mănânci", blestemat va fi pământul pentru tine! Cu osteneală să te hrăneşti din el în toate zilele vieţii tale! Spini şi pălămidă îţi va rodi el şi te vei hrăni cu iarba câmpului! In sudoarea fetei tale îţi vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ eşti şi în pământ te vei întoarce".

Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii. Apoi a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat. Şi a zis Domnul Dumnezeu: "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!...". De aceea l-a scos Domnul Dumnezeu din grădina cea din Eden, ca să lucreze pământul, din care fusese luat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu