17 aprilie 2017

Cum ne minte DESCOPERA.RO si ce vrea defapt de la noi

Daca intrii pe descopera.ro pe acest link Lumina Sfântă de la Ierusalim - minune sau înşelătorie? vei vedea cum acest site fara rusine de Dumnezeu arunca cu gunoi spre cele Sfinte. Ura lor este una atat de mare incat incearca sa demonstreze totul foarte frumos, invelind dracii care ii au in ei in frumoase cuvinte stiintifice, pentru ca cititorul ateu sa se simta magulit. Articolul demonstreaza credulilor ca Lumina Sfanta nu este decat o mare inselatorie, ajutandu-se de explicatii precum fosforul si alte tehnici moderne, fara sa atace subiecte precum faptul ca flacara nu arde pielea in primele minute si alte minuni care se intampla acolo.

Ce vrea acest site defapt ? Mai multe lucruri: sa ne transforme in atei, sa intareasca pe atei, dar si sa iti dea sa mananci gunoi fiindca imediat cum citesti acest articole esti invitat pe fata sa te delectezi cu pornografie.



Pe mine m-a invitat sa citesc o stire de ultima ora cu fantezii sexuale si o alta stire despre probleme sexuale in pat, ambele stiri fiind doar modalitatea de a ma agata spre ceva mult mai pervers. Daca as fi intrat pe acele site-uri mi-as fi stricat mintea cu alte idei nascocite de ei mult mai stricate. Toate puse frumos acolo ca sa pacatuiesc mai intai cu mintea si apoi cine stie, incet incet si cu trupul, si de ce nu, cu timpul sa-mi aliniez toate viata dupa izvoarele lor de informatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu