17 aprilie 2017

Adevarul despre incalzirea globala

Incalzirea globala este un fenomen recent, termenul se refera la temperatura medie anuala a globului care este in crestere de la an la an ceea ce provoaca evenimente naturale neplacute: inundatii, cutremure, secete, uragane, eruptii vulcanice, schimbari bruste de temperatura, furtuni de grindina cat pumnul, topirea ghetarilor, desertificari. Aceste evenimente se petrec din ce in ce mai frecvent, avand o crestere exponentiala (ca numar si intensitate) si reprezinta un precedent in istoria cunoscuta.

Datorita efectelor diverse ale incalzirii globale ea mai este cunoscuta si ca fenomenul schimbarilor climatice. Insa toate aceste schimbari climatice au la baza cresterea temperaturilor globale de la an la an. In lumea stintifica se vehiculeaza ideea ca aceasta incalzire are loc datorita poluarii, in principal poluarea care provine prin arderea combustibililor din automobilele personale. Particulele poluante care se emit in atmosfera ar retine caldura soarelui si s-ar produce un efect de sera. In mod normal caldura ar fi fost emisa in spatiu. Taierea padurilor ar participa si ea la cresterea efectului de sera impreuna cu alte cauze create numai de om si de consumul sau nestavilit din era industriala.

Momentul adevarului.

In Apocalipsa lui Ioan ni se spune ca soarele va arde la propriu pamantul. Crestinii stiu ca azi traim vremurile apocaliptice datorita semnelor care se vad cu ochiul liber. Masonii sunt si ei constienti ca Apocalipsa este in desfasurare, prin instiintare de la Lucifer care cunoaste foarte bine ceea ce se intampla. Raman neamurile, popoarele de pretutindeni, necrestinii si crestinii nepasatori, ei sunt cei care inca nu stiu ca azi in lume se desfasoara dezastrul apocaliptic.

Satan are tot interesul sa tina oamenii adormiti pentru a nu intelege momentul istoric si importanta lui pentru mantuire. El iese cel mai mult in avantaj daca ar reusi sa faca lumea sa creada ca soarele care arde planeta nu este un fenomen neprevazut ci un simplu efect al unei cauze cunoscute si acceptate de omenire. De ce sa se sperie omenirea ca soarele arde pamantul si astfel sa caute scapare prin convertirea la credinta ? Este mai bine sa ii pacaleasca pe toti ca ceea ce vad nu este mania lui Dumnezeu.

Pentru a tine lumea adormita si departe de Dumnezeu, satana a insuflat masonilor planul sau. Mai intai au informat lumea si au explicat totul prin consum, poluare si efectul de schimbari climatice. Aceste explicatii sunt crezute astazi de majoritatea, insa recent a luat amploare o miscare impotriva darelor de nori numite chemtrails care au dat in vileag actiunea masonilor legat de schimbarile climatice. Oamenii de rand au crezut initial ca aceste chemtrails sunt folosite de oculta pentru a controla clima, pentru a incalzi planeta, pentru a introduce dezastre la nivel mondial, pentru a reduce populatia planetei, etc.

Masonii au negat mult timp existenta si implicarea lor in fenomentul chemtrails. Insa interesul pentru acest fenomen a luat o atata de mare amploare pe internet incat nu au reusit sa se mai ascunda si au recunoscut in sfarsit ca ei sunt autorii darelor, INSA cu scopul de a reduce efectele incalzirii globale, prin crearea de nori care sa tina caldura departe de pamant. O mare minciuna dar si un posibil adevar partial.

Lucifer nu vrea ca omenirea sa observe ca soarele arunca foc pe pamant ! Sa explice acreditatii in schimbari climatice urmatorul fenomen. Stau afara pe o banca. Soarele e in nori si e frig de mori la 15 grade celsius, atat de frig incat ai nevoie de geaca si caciula. Soarele iese din nori si se face cald de mori incat nu suporti razele solare nici in tricou. Conform explicatiei stiintifice soarele incalzeste particulele de aer poluate care retin caldura in atmosfera in loc sa o elimine in spatiu. Dar soarele intra din nou in nori. Se face iar frig de mori ! Hopa... Unde sunt particulele incalzite care au retinut caldura in atmosfera? S-au evaporat imediat ce a intrat soarele in nori ? Nu cred. Acest experiment demonstreaza ca soarele arde mai tare ca de obicei si nu este vorba de nici o incalzire globala.

Asadar: traim Apocalipsa, soarele arunca foc pe pamant, satana nu vrea sa fim constienti de asta asa ca isi pune slugile la munca, odata sa ne minta despre cauzele fenomenului, a doua oara sa ascunda efectele cat de mult pot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu