18 aprilie 2017

Legatura dintre chemtrails si frigul de la jumatatea lui aprilie 2017

Chemtrails sunt acele dare de pe cer lasate de avioane despre care se crede ca au o compozitie secreta ce ajuta pe masoni la indeplinirea planurilor diabolice. Unii spun ca rolul chemtrails este de a controla vremea, altii spun ca rolul lor este sa polueze aerul, sa distruga plantele prin ploi acide, sau sa imbolnaveasca lumea.

Suntem in aprilie 2017. Dupa ce la inceput de martie am avut temperaturi de peste 20 grade avem acum la mijloc de aprilie nori si temperaturi sub 10 grade, zile la rand. Aceasta raceala o explica ei, prin mass-media, ca ar veni de la polul nord pe fondul topirii ghetarilor care fac ca masele de aer rece sa circule pana la noi. Insa masele de aer rece sunt doar minciuni. Aerul rece este efectul norilor de chemtrails care acopera soarele si racesc clima.

Ati observat ca atunci cand soarele intra in nori se face foarte frig, iar cand soarele iese din  ori se face instantaneu atat de cald incat nu poti sa stai la soare ? Acest lucru demonstreaza ca masonii incearca sa ascunda la maxim faptul ca soarele arde, nu vor sa stim ca noi traim Apocalipsa.

Daca suntem in Apocalipsa si soarele arde, de ce avem temperaturi atat de mici ? Pentru ca vor sa ascunda cu disperare acest lucru, ca sa nu se trezeasca lumea. Rolul darelor de chemtrails este unul multiplu:
- creaza nori ca sa ascunda ca traim Apocalipsa si soarele arde mult prea rau
- arunca in aer o compozitie care ne slabeste sistemul imunitar si produce raceli
- nu este demonstrat, dar alte teorii spun ca particulele chemtrails au scopuri de reducere a populatiei, control al climei, compromiterea culturilor agricole

Desi pare cel mai plauzibil ca tot ce fac globalistii o fac pentru control si resurse, trebuie sa tineti cont de triada creata de lucifer cu multa ingeniozitate:
- masonilor le da bani, putere, resurse, daca il ajuta sa stapaneasca suflete
- oamenilor le da placeri, inlesniri, bogatii, daca isi vand sufletul pentru ele
- el castiga sufletele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu