17 aprilie 2017

Cand se va incalzi clima si mai rau ne vor prosti cu metodele lor lesinate

Va mai aduceti aminte ? Cand eram mici, la bunici la tara, in lunile de vara iunie si iulie, imediat cum se lasa seara, dupa ora 20, ne imbracam in pantaloni si bluza pentru ca era foarte frig. Tin minte ca se vorbea de canicula la 30-31 grade, era ceva fenomenal sa prinzi 30 grade, dar seara se facea foarte frig si trebuia sa te imbraci. Azi, canicula inseamna 35-37 grade. Iar in toate serile de vara nu mai este nevoie de imbracaminte, pentru ca este foarte cald.

Cu toate acestea, sunt destui oameni (platiti, ori spalati pe creier) care ne spun continuu ca „NU SE INCALZESTE CLIMA”. Sunt oamenii care nu vor sa te trezesti, nu vor sa iti pui semne de intrebare ca nu cumva sa te scape din iluzia ca existi intr-o lume fara Dumnezeu. Anii ce vor veni vor aduce o incalzire mult mai feroce, cu 40 grade la umbra. Temperaturile vor creste si mai mult de atat. De ce ? Ca semn divin al pacatelor lumii. Insa oculta va cauta sa te prosteasca in moduri pregatite pentru fiecare caz:
– daca vei zice ca se incalzeste clima si iti piere increderea in sistem, ei iti vor repeta, cu argumente mincinoase, ca asa a fost dintotdeauna
– daca vei zice ca se incalzeste din cauza poluarii, vor spune ca e din cauza altor fenomene
– daca vei zice ca se incalzeste din cauza pacatelor lumii ei iti vor spune ca e din cauza poluarii
– daca vei zice ca NU se incalzeste clima, ei vor veni cu argumente reale ca se incalzeste dar vor cauta sa bage in tine un anumit gen de frica prin care sa te deschizi catre sistem (iti inflacareaza mintea cu progres, ecologism, minciuni gen NASA prin care oamenii incep sa iubeasca sistemul deoarece promite solutii excitante la problemele incalzirii climatice)

Ce se intampla ? Dumnezeu vrea ca prin incalzirea climei sa ne intoarcem spre El. Oculta demonica se foloseste de semnalul trimis de Dumnezeu si il compromite in asa fel incat credinciosii sa nu se mai pocaiasca iar ateii sa nu ajunga in vreun fel sa-si puna intrebari legate de existenta divina.

Un comentariu:

  1. Chestia asta cu încălzirea globală este o tâmpenie spusă de ei ca să acceptăm noua ordine mondială a lui antihrist.

    RăspundețiȘtergere