15 aprilie 2017

Pasi simpli ca sa iti dovedesti existenta lui Dumnezeu

Majoritatea oamenilor traiesc cu certitudinea ca ei n-o sa moara decat la 100 ani si nici atunci. Cazuri de batrani bolnavi care se incapatanau sa creada ca nu vor muri sunt cu milioanele, ca la numai cateva zile sa paraseasca pe cei dragi. Se numeste efectul increderii in forte pe care nu le avem.

Cazuri de oameni care traiesc cu certitudinea ca nu exista Dumnezeu cred ca sunt cu miliardele. Daca le spui acestor oameni ce sa faca pentru a-l afla pe Dumnezeu, n-o s-o faca. Daca le dai pasi simpli, fa asta si asta si asta si atunci vei descoperi ca Dumnezeu exista, nu vor sa faca. De ce ? Pentru ca ei nu il vor pe Dumnezeu. In adancul inimii lor ei stiu ca Dumnezeu exista, dar putreziciunea de la suprafata inimii il respinge imediat pe Creator.

Ca sa dovedesti existenta creatorului e foarte simplu:
- tine post miercurea, vinerea, cele 4 posturi mari ale anului
- citeste rugaciuni, dimineata si seara
- citeste vietile sfintilor in timpul liber, Noul Testament
- mergi la Biserica la Liturghie si Maslu
- repeta-ti mereu in gand ca esti un pacatos si o carpa lepadata, un prost si mizerabil care are nevoie de iertarea lui Dumnezeu
- spovedeste-te
- renunta la acele obiceiuri care sunt numite pacate de Biserica
- impaca-te cu dusmanii si fa fapte bune
- mergi la manastiri si fa-ti prieteni oameni credinciosi

Fa aceste lucruri timp de 3-6 luni si GARANTAT vor napadi dracii pe tine deoarece nu vei mai raspunde la comenzile lor, ii vei arde si vei deveni ca un prieten de-al lor care a innebunit. GARANTAT vor incepe razboiul cu tine PE FATA. Acesta va fi semnul si mila lui Dumnezeu aratata fata de tine care iti va spune ca Dumnezeu exista. Vei observa ca:
- va deveni imposibil sa faci cele scrise de mine mai sus
- nu te vei putea ruga datorita imprastierii si a gandurilor dar vei putea citi in liniste reviste, insa nu si rugaciuni
- nu vei ajunge la Biserica
- vei arunca Biblia de nervi
- nu te vei putea spovedi, nu vei intelege de ce
- nu vei putea renunta la pacate
- nu vei putea sa tii post
- nu te vei putea impaca sau ruga pentru dusmani
- nu vei putea sa spui despre tine ca esti o carpa lepadata

Totusi, daca esti nesimtit fata de draci, vei face toate cele de mai sus cu darzenie, moment in care vei fi tinut in pat de o putere nevazuta ca sa nu mai poti face deloc bine. Sau vei fi aruncat intr-un pacat mare ca sa deznadajduiesti si sa te intorci la viata dinainte. Daca tot inaintezi fara frica, va incepe un razboi nevazut al gandurilor la nivel mental, prin care demonii si slugile lui omenesti din jur te vor ataca in mod direct, fara sa se mai ascunda de tine. Asta va fi garantia ta ca Dumnezeu e real, momentul in care dracii iti spun pe fata ca nu te mai suporta si vor sa lupte cu tine pana te vor rusina in fata parintelui tau ceresc, prin ispite, mandrie si toate cele.

DAR... desi aceasta cale de a afla pe Dumnezeu exista si e reala, nici un ateu sau alta natie de credincios indoit nu o va adopta pentru ca, in inima lor, servesc cu multa loialitate pe lucifer cel cazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu