19 aprilie 2017

Dovada ca Papa Francisc este inaintemergatorul antihristului. Cere religie mondiala fara nici o rusine.

Iata ce putem citi pe un site dedicat stirilor catre evrei: Pope Francis To Followers: “Koran And Holy Bible Are The Same”


Episcopul Romei s-a adresat credinciosilor catolici in legatura cu marea importanta pe care o are punerea in fapta a tolerantei religioase. In timpul discursului sau lung de aproximativ o ora a tinut sa mentioneze indemnul Papei Francisc catre vizitatorii Vaticanului, care spune ca atat Coranul cat si invataturile spirituale continute in el sunt la fel de valide ca si Sfanta Biblie.

"Iisus Hristos, Mohammed, Jehovah, Allah. Toate acestea sunt nume menite sa descrie o entitate care este aceiasi in toata lumea. De secole intregi sangele oamenilor a fost varsat inutil din cauza dorintei de a separa soarta noastra. Unicitatea acestei entitati ar trebui sa fie conceptul care ne uneste pe noi ca oameni, ca natiuni, si ca o lume legata prin credinta. Impreuna putem aduce o era fara precedent de pace, tot ceea ce ne trebuie pentru a reusi o asemenea stare este sa respectam credintele celorlalti, pentru ca noi suntem copii ai aceluiasi Dumnezeu, indiferent de numele pe care il alegem ca sa i ne adresam. Putem sa realizam lucruri miraculoase in lume unindu-ne credintele noastre, iar timpul pentru o asemenea miscare este acum. Nu trebuie sa ne mai macelarim vecinii datorita diferentelor cu care ei se refera la Dumnezeu."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu