15 aprilie 2017

Bing Bang sau marea explozie de prostie

Marea explozie care a creat Universul este credinta cea mai raspandita printre atei. Big bangul asta, neastamparat de fel, a aparut la momentul T0, inainte sa existe materie si imediat dupa ce nimicul a trecut in nefiinta.

Din explozia asta puternica au luat nastere multi atomi, precum roiul de tantari din Delta. Si se extindeau atomii la viteze ametitoare, ca nu puteai sa privesti. Si cu timpul s-au mai calmat iar materia s-a unit pe alocuri. S-au format stele, planete si alte forme de viata, unele cu inteligenta si altele mai neevoluate.

In universul acesta exista o lege universala care spune asa "toate miscarile (transformarile) de energie sunt rezultatul fortelor exterioare in contact cu cele din interiorul particulelor". Cu alte cuvinte, exista aceasta credinta unanim acceptata de oamenii de stiinta precum ca daca s-ar cunoaste pozitiile si energiile tuturor particulelor s-ar putea prezice 100% viitorul, folosind calcule matematice, deoarece acest univers nu poate evolua decat intr-o singura directie.

Pleosc-pleosc... Scuzati va rog. N-a fost vina mea de nesimtit ca am batut un individ in public. Pot demonstra ca trebuia sa se intample si ca nu m-as fi putut opune cu nimic. Acum ca am demonstrat, va rog sa eliberati puscariasii. Totul era stabilit de la Bing Bang.

Daca maine alegi sa bei doar o cafea in loc de doua... gandeste-te daca a fost alegerea ta sau nu.

Ce am vrut sa spun cu textul de mai sus ? Ca daca teoria Bing Bang ar fi fost adevarata, asa cum vor masonii sa ne bage pe gat, atunci traim intr-un univers determinist, iar noi, oamenii, suntem simple papusi ale caror actiuni viitoare pot fi calculate. Iar odata cunoscute, aceste actiuni nu pot fi schimbate, deoarece noi nu am avea vointa libera, nu am avea libertate de alegere, fiindca suntem influentati de factori pe care nu ii putem controla. Ce ne spun masonii astia cu darwinismul lor ? Ca daca cineva omoara un om nu este vina lui ? Ca omul are o falsa impresia ca poate decide cu ce se imbraca maine ? Daca totul ar fi stabilit de la inceput ce rost mai are sa te nasti, sa te bucuri, sa iei decizii ? Ce rost mai are sa existi ?

Ura lor este impotriva lui Dumnezeu. Au creat aceasta teorie cu Bing Bang si evolutie pentru prosti. Pentru generatiile noi care vin sterse pe creier si iau totul de-a gata fara sa puna intrebari. Doar doar sa-l stearga pe Dumnezeu din om si sa-l impuna pe Lucifer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu