05 mai 2017

Pamantul nu va mai mai rodi, antihristul ne va prinde cu mancarea

De ce spune in Apocalipsa ca cei care nu vor accepta semnul fiarei pa mana sau pe frunte nu vor putea vinde sau cumpara nimic ? De ce spun Sfintii ca oamenii il vor accepta ca sa nu moara de foame ? Oare nu va exista posibilitatea sa iti cumperi o bucata de pamant la tara ca sa supravietuiesti asa cum o faceau strabunicii, fara sa te inchini antihristului ?

Nu, nu va exista aceasta posibilitate. Pare absurd dar semnul fiarei nu va fi oferit doar oraseanului invatat sa traiasca doar din cumparaturi, luandu-si tot ce are nevoie din supermarket. Problema nu va fi ca nu vom mai putea folosi banii sa cumparam in mod liber ceea ce vrem. Problema va fi ca va fi dezastru in lume, pamantul va fi lovit de atatea cataclisme, distrugeri nemaivazute, arsita solara nemaivazuta, inundatii nemaivazute, ploi acide si grindina, razboaie, contaminare excesiva a pamantului si a apei, in asa fel incat procurarea celor necesare direct din natura va fi imposibil de catre omul de rand. Planeta va suferi de pe urma pacatelor iar pamantul isi opreste hrana catre fiii ei asa cum mamele opresc viata pruncilor. In acele vremuri doar antihrist va detine tehnologia necesara sa produca alimente si apa in subteran, tot el va detine terenurile care sunt inca roditoare, tot el va oferi omului un loc de munca in sistem si posibilitatea sa cumpere bunuri pe care fara pecetea lui nu le poate obtine, fie ca traieste la tara sau la oras.

Dupa cum vedeti acele vremuri nu sunt nici departe dar nici prea aproape. Ca sa aduca omenirea in asa dezastru planetar mai au nevoie de cativa ani buni. Dumnezeu rabda indelung, veti vedea. Vor fi nenumarate sanse de mantuire. Pare ca totul trebuie sa se prabuseasca azi sau maine. Dar Dumnezeu rabda si ofera si celor intarziati o sansa. Lucrurile se vor petrece incet, dar destinatia este sigura si una singura. Vedeti razboiul din Siria. Stiti care e sfarsitul lui si ca de acolo va incepe la nivel mondial. Dar vedeti si faptul ca a inceput in 2011, sunt 6 ani si inca nu s-a atins punctul culminant, Dumnezeu rabda si ofera tuturor o sansa de trezire. Vor trebuie sa fie efecte climatice nemaiintalnite in SUA, mari parjoleli din soare peste toata planeta, poluarea izvoarelor potabile la scara mondiala. Inca nu am ajuns acolo, dar si pana vom ajunge vom vedea ca se va intampla lent, cu multa rabdare si iubire pentru neamul omenesc care este chemat cu multa daruire sa primeasca viata vesnica. Nu se va intampla intr-o zi, si nu pe cale nucleara. La fel cum masonii se lupta sa intoarca lumea cu susul in jos de sute de ani, si o fac cu voia lui Dumnezeu, dar in timp si nu intr-o secunda, ca sa dea voie omului sa se poata mantui.

Circula zvonuri ca va fi un razboi mondial. Va fi, dar sunt alte zvonuri ca dupa acest razboi va fi o perioada de pace. Sunt surse care citeaza Sfinti care au spus despre aceasta perioada de pace, de inflorire a credintei. Nu fiti naivi. Acea perioada de pace va fi prima parte a imparatiei lui antihrist, care va prelua conducerea lumii sub fata de sfant. In acea perioada nu va inflori ortodoxia ci ecumenismul, drepturi egale intre LGBT si restul planetei, religie unica, guvern mondial, tehnologie salvatoare, sexualizare, poate comunicare cu extraterestrii. Populatia ramasa dupa razboi va atinge culmea creatiei, os si carne, ce va declansa pe pamant acele atrocitati prin care viata nu se va mai putea sustine decat prin suprasistemul tehnointeligent al antihristului care va controla toti factorii de productie si rationalizarea consumului.

Dar totul se va petrece in ani de zile, si nu atat de rapid pe cat s-ar astepta cineva. Vedeti cat de incet se impun anumite reguli in societate in asa fel incat omul sa nu observe ceea ce i se intampla, ca de exemplu vedeti ce cale lunga am parcurs de la introducerea CNP-ului pana la produse cu cod de bare, aparitia cardului, toate actele intr-un singur document cu cip, si cat mai au pana la eliminarea banilor si ciparea lor. Totul se intampla incet cu un motiv si la fel de lent se va intampla totul de acum incolo, pentru acelasi motiv. Orice bruscare duce la trezire si la pierderea suportului din partea celor adormiti.

Un comentariu: