19 aprilie 2017

De ce are antihrist nevoie de religie unica si guvern mondial

Antihristul isi doreste o religie unica si un guvern mondial de care sa asculte toti oamenii, de la mic la mare, prin intermediul carora sa-l venereze pe el ca dumnezeu al lor. De la caderea sa din Rai, Lucifer are o singura dorinta: pe cei in viata sa-i traga de partea lui ca dupa moarte sa-i castige in iad. Satan nu se poate razboi cu Dumnezeu in mod direct, fiind creatura si nu energie necreata. Din acest motiv lupta cu Dumnezeu o duce prin intermediul oamenilor, pe care vrea sa-i atraga in modul lui de a gandi si actiona. Lucifer inca isi doreste sa fie ca Dumnezeu, sa aibe propria imparatie, si crede ca acest lucru il poate infaptui pe Pamant cu ajutorul oamenilor care i se vor supune la inceput cu voia lor libera, fiindca Dumnezeu nu ii da voie sa ne stapaneasca fortat.

Lucifer are deja sub stapanire o mare parte a omenirii, insa isi doreste mai mult de atat. Isi doreste o planeta de oameni care sa-l venereze zi si noapte, la fel cum ingerii il venereaza pe Dumnezeu. Acest lucru il poate infaptui doar cu ajutorul unui sistem supertehnologizat, prin intermediul caruia oamenii vor fi controlati cu ajutorul unui CIP. Rolul CIP-ului este de a anula componenta umana din om si de a-i dezvolta componenta demonica, patimile, placerile, rautatea, lasitatea, minciuna, acestea fiind cele placute lui antihrist si fapte prin care el se simte venerat.

Religia unica ii serveste ca o unealta prin care oamenii il recunosc pe antihrist ca pe singurul lor dumnezeu, el fiind din fire un inger cazut foarte gelos care nu suporta sa nu ne inchinam doar lui, nu suporta crestinii ortodocsi, si nici pe atei nu ii va lasa in cele din urma sa nu se inchine doar lui.

Guvernul mondial ii serveste ca o unealta de control a intregii omeniri cu ajutorul caruia va introduce treptat CIP-ul in interiorul omului, ca sa ii stapaneasca gandurile, simtirile, faptele. Va crea astfel omul perfect, demn de un conducator ca antihrist, omul robotizat, fara voie proprie, care se va supune neconditionat.

Observam aici ca Lucifer doreste sa se asemene intru totul lui Dumnezeu, sa aiba o imparatie proprie, sa fie venerat, sa aiba putere, sa aiba slujitori, insa prin mijloace diferite de cele ale Luminii. Mijloacele sale sunt opuse, in loc de adevar - minciuna, in loc de voie libera - control total, in loc de bunatate - rautate, in loc de curaj - lasitate, in loc de infranare - desfranare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu