19 aprilie 2017

Planul masonic prin care vor sa impuna guvernul si religia mondiala

Planul masoneriei de dupa 1900:
– un singur guvern mondial
– o singura religie mondiala

De ce? Ca sa conduca intreaga lume cu un singur pupitru de comanda. Ca sa ai control asupra intregului pamant iti trebuie aceste doua instrumente.

Vor sa conduca intreaga planeta pentru a o darui antihristului cand acesta va veni. Antihristul vine sa fie imparatul intregii lumi. Instrumentele lui vor fi guvernul si religia mondiala. Dar nu sunt suficiente, mai intai trebuie sa dispara credinta crestina iar toti oamenii sa duca o viata desfranata si plina de alte nelegiuiri.

Cand toate acestea vor fi infaptuite de slugile pamantesti ale demonilor (masoneria), atunci antihristul (satana) se va intrupa si va conduce pentru o scurta perioada. Voia lui Dumnezeu este sa se intample acest lucru, pentru a da voia contracandidatului Sau sa cearna oamenii pana la ultimul drept. Antihristul va imparati pe dreptate intreaga lume, pentru ca majoritatea oamenilor vor fi pacatosi, si nu s-ar fi gasit pe pamant cineva mai vrednic (josnic) sa conduca acel neam de oameni ramas. Si ca sa ii pedepseasca, Dumnezeu le va ridica de conducator pe diavolul insusi.

Cum faci, prin viclenie, ca oamenii sa accepte un guvern mondial si o singura religie?  Pe scurt, le dai ceea ce vor in timp ce distrugi planeta si creezi un sistem plin de probleme, mentii problemele in sistem si refuzi implementarea ideilor bune, apoi cand totul sta sa cada din cauza dezastrelor naturale si a neintelegerilor economice si politice, vii cu planul de salvare a umanitatii prin crearea unui guvern mondial care sa arbitreze totul dar si o religie mondiala care sa instaleze un nou software religios care chipurile ajuta sa gandim toti pe aceiasi frecventa de salvare a umanitatii. Pe minciuna ca va incepe reconstructia, se va instala antihristul ca si conducator unic, care sa isi atinga apogeul de batjocura asupra fiintelor umane care il asculta si ii practica stilul sau de viata.

Masonii au lucrat dupa ideile transmise prin ritualurile satanice de catre satana insusi. Masonii (ca si unii magicieni vestiti sau staruri celebre) isi vand sufletul pentru putere si bogatii in aceasta lume, pretul fiind de a implementa exact ideile venite pe linie satanica. Demonii ne observa zi si noapte, sunt la curent cu toate intamplarile, atat individuale cat si la nivel mondial. Toate informatiile observate de demoni sunt raportate catre satana, care gandeste planuri si le transmite masoneriei care le pune in practica prin puterea pe care o au asupra lumii, datorita organizarii lor, datorita elitelor inglobate si datorita resurselor nelimitate pe care le detin. Cu putere satanica, masoneria este stapana pe bogatii si controleaza multe lucruri pe acest pamant. Sa nu credeti ca satana nu ar avea putere sa ofere bogatii lumesti, pentru ca insusi Iisus a fost ispitit in pustie prin cuvintele „inchina-te mie si vei primi stapanire peste toate bogatiile pamantului”. Puterea pe care satana o are asupra lumii provine din faptul ca dupa ispitirea lui Adam si inselarea acestuia, sarpele a preluat din drepturile pe care Adam le-a pierdut, omul fiind sub o noua stapanire. Lumea si puterea asupra bogatiilor a fost transferata satanei, si vedem acest lucru si prin faptul ca prospera rapid si foarte mult doar cei nedrepti, vicleni, inselatori, corupti, ca unii care se inchina antihristului si care sunt ajutati in ceea ce isi propun.

Ca sa creeze un guvern mondial era nevoie sa dispara statele, sau cumva ele sa fie unite intr-unul singur. Acest lucru va fi usor de infaptuit pe viitor, iata de ce. Dupa al doilea razboi mondial, planul masonilor a fost sa industrializeze intreaga planeta cu scopul de a globaliza natiunile. S-au ascuns succesiv toate energiile verzi (regenerabile, unele aproape gratis) pentru a putea distruge planeta prin poluare. Intre timp, standardele de viata au crescut peste tot in lume, dar la fel si pacatele infaptuite de oameni: avorturi, crime, sinucideri, droguri, prostitutie, sex, vicii, lupta pentru putere si bani. Masonii au dat bunastare omenirii iar pe de alta parte au manipulat-o sa uite de grijile vietii si sa traiasca in placerile pacatelor. Acest mod de a vietui a functionat bine, dar uneori au aparut nemultumiri si observatii de imbunatatiri. Dar nu au fost implementate, pentru ca trebuiau sa se adune multe probleme in societate, si sa ramana de rezolvat de catre antihrist. Cand acesta va veni la putere, lumea va fi satula de dezastrele naturii, de problemele din societate, de lipsuri, de certuri intre state, de razboaie. Industrializarea a indeplinit nu numai rolul de bunastare aparenta sub care omul sa doarma linistit in pacatele lui, dar l-a indeplinit si pe cel de globalizare sau disparitia granitelor cu amestecarea raselor, plus rolul de poluare si distrugere a naturii, plus rolul de crearea de mari inechitati sociale. Toate problemele lumii sunt lasate sa se adune in timp ce altele noi sunt create, pe toate planurile, chiar si pe plan religios sunt create probleme care sunt aduse la nivel de constientizare spre societate de catre masoni.

Cu timpul, toate aceste probleme vor deveni probleme globale, ale fiecarui stat in parte si se va pune problema supravieturii speciei, in conditiile in care nici natura nu se va mai intelege cu omul, dar nici omul cu om, din cauza inegalitatilor de trai, din cauza adevarurilor care vor fi scoase din secret (state care traiau pe spatele altor state) si din cauza conceptiilor de viata religioase care vor fi vazute de multi ca piedica in rezolvarea disputelor. Atunci solutia prezentata va fi un guvern mondial care sa gestioneze criza si o religie unica mondiala (o unificare a religiilor sub acelasi cod de conduita) cu scop de intelegere, pentru a putea oamenii conclucra la salvarea planetei.

Oamenii vor fi de acord cu aceste conceptii, mai ales cand vor vedea ca sunt de acelasi gand cu ideile proprii, care defapt au fost implantate cu multa maiestrie prin canalele de informare in masa. Dupa instaurarea acestui tip de guvernare mondiala, antihristul se va introna si pacatele vor fi pe toate drumurile, implantate cu viclenie in stilul de viata al fiecarui individ, prin cipul personal si control total de la distanta. Nu dupa mult timp, natura va sfarsi viata pe pamant.

Cipul implantat va fi o realitate crunta, venit ca o solutie pentru rationalizarea hranei, identificare, plati, securitate, controlul obiectelor din jur si mai multe beneficii. Va fi o prostie sa nu il iei, stiind ca extinde capabilitatile umane si ajuta la integrarea intr-o societate ultrainformatizata. Dar pe cat de multe inlesniri va aduce, pe atat de multe lucruri negative va da in schimb: controlul de la distanta, senzatii de durere la nesupunere, imbolduri spre pacate, vederea unor minuni false si multe altele de neimaginat. Este profetit ca cipul va fi unealta de control, pentru ca Dumnezeu conduce prin voie libera, iar satana, ca un opus, prin supunere fortata (prin taierea fortata a voii libere).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu