18 aprilie 2017

Astia ne cred prosti. Vor sa ne scada moralul pana acceptam totul de bunavoie

Azi au sunat sirenele. Astia stiu ceva ce noi nu stim? Chiar era nevoie sa fim pregatiti pentru un eventual razboi? Sau vor doar sa bage frica in populatie?

De ce baga frica in noi?
Ati vazut cat de multe amenintari cu razboi au fost in ultimii ani? De ce la stiri dau doar cazurile deprimante cu accidente, morti, si numai stiri care scad moralul omului despre lumea in care traim? De ce au inventat balena albastra iar acum suna sirenele?

Totul e doar frica ca sa ne scada moralul
Sunt mai multi cei care au observat ca in ultimii ani circula un val de negativism in lume, val care este intretinut de mass-media si autoritati. Scopul este sa ne atace ca un intreg. Fiindca ei ne ataca atat individual dar si ca intreg, acea constiinta comuna, acel trup din care facem toti parte si despre care vorbeste si Biblia ,,Voi sunteţi trupul lui Hristos şi fiecare, în parte, mădularele lui”.

Nu trebuie sa cadem in capcana
Lucifer ne ataca atat pe fiecare in parte cat si la comun, prin inventii gen balena albastra, crize mondiale, amenintari de razboi, vaccinuri obligatorii, acte cu cip. Pe toate le pregateste foarte bine cu mult timp inainte, in asa fel incat la momentul potrivit sa nu mai oblige pe nimeni sa ia vaccinuri, acte cu cip, ori sa mearga la razboi. Fiindca vrajmasul are voie sa faca orice dar stie ca nu se poate atinge de vointa noastra libera.

Rezistati
De aceea stati tari si rezistati. Totul e o cacealma ca sa slabeasca vointa noastra pana cand acceptam de buna voie acele lucruri despre care ne mint acum ca vor fi obligatii. Rezistati si va opuneti. Orice e obligatoriu poate fi refuzat. Pe alocuri vor fi cazuri date ca exemple de oameni care au refuzat si au suportat consecintele. La nevoie trebuie sa suportam si noi aceste consecinte.

Un comentariu:

  1. Trebuie evitate stirile de la tv care sunt sub orice critica de negative si au ca cop afectarea psihica a oamenilor. E infiorator ce arata la stiri! sa stiti ca in lume nu se intampla numai drame, ci si lucruri bune, dar diferenta e ca posturile de stiri selectioneaza doar ce e negativ si senzational pentru stiri. E un atac la propria sanatate psihica! Plus ca manipuleaza oamenii in diverse moduri si multe dintre dintre aceste posturi sunt finantate de oameni cu bani cu intentii obscure. Daca vreti sa stiti ce se mai afla prin lume, puteti sa cautati voi-insiva cateva saituri de stiri mai pertinente decat ce se arata la TV si sa cititi de pe saituri doar ce va alegeti dvs. Nu sunteti obligati sa ascultati sau sa vizionati toate dramele omenirii zi de zi, ora de ora. pe un sait internet, alegeti ce cititi, ce sait cititi, cand cititi si avantajul mai e ca cititul afecteaza mai putin psihicul decat iamginile sau video plus o muzica de groaza care acompaniaza stirile de la Tv cu scopul precis de a afecta si mai tare audienta. iar la Tv u ai posibilitatea sa treci peste anumite stiri, ci trebuie urmarite toate, ca de nu poti derula in direct, plus o portie de reclam, etc. Dar si mai bine e sa ne cam indepartam de stiri pe cat putem, nu pierdem mare lucru, mai mult castigam din asta, ne regasim linistea si moralul, iar daca chiar ne e frica de a rata vreun fapt important, atunci, dupa cum v-am spus, sa mai citim din cand in cand cate o stire, dar doar pe un site pertinent, de stiri alternative de preferat, si mai rar. eu, personal, am cam renuntat la stirile TV si mai citesc doar din cand pe undle saituri ca de ex activenews din cand in cand, dar rar. Daca se poate, nu mai cititi deloc stirile, ocupati-va doar cu ce e de folos, ca si asa nu mai e timp de nimic in ziua de azi. Multa lume a observat ca ori s-a scurtat timpul, ori nu ne mai ajunge timpul. Evenimentele importante se aud oricum prin preajma, fara a ne uita sau citi stiri. Mai bine ne documentam pe saituri ca acesta sau alte saituri crestin ortodoxe, ne ocupam de noi, de rugaciune, mergem la biserica, ne spovedim si ne impartasim, facem bine in jurul nostru. Acestea ne bucura sufletul, nu stirile negative. Sa avem grija de noi! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere