15 aprilie 2017

Dovezi clare ca ortodoxia e religia adevarata

Cred ca cea mai reprezentativa dovada ca ortodoxia este singura religie Sfanta si in contact cu Dumnezeu cel adevarat este lumina de la Ierusalim care se pogoara doar la ortodocsi. De-alungul timpului au incercat diverse alte religii sa faca lumina sa se pogoare pentru ei, in momentele in care Ierusalimul a fost ocupat si ortodocsii erau asupriti. Nu au reusit. Cum au intrat ortodocsii in Mormant imediat lumina s-a pogorat la credinciosi, semn ca doar modul in care acestia cred si se inchina este cel corect. Aparitia luminii este mult controversata de necredinciosi si s-a ajuns la invocarea de motive aberante, fiindca nu vor dracii ca lumea sa aiba dovezi, nu vor ca lumea sa creada ca exista Dumnezeu.

Alta dovada este apa sfintita de la Boboteaza. Sfintirea apei inseamna ca apa isi recapata proprietatile nestricacioase pe care le avea inainte de caderea lui Adam si Eva in pacat. Caci odata cu pacatul lor toata materia s-a alterat pentru totdeauna. Insa slujba de Boboteaza si orice slujba de sfintire a apei face ca apa sa devina pura prin chemarea Duhului Sfant, astfel ca ea ramane nestricata pe veci. Apa sfintita si intacta a fost gasita de cercetatori intr-un vas al unei Biserici de acum 2000 ani. Sunt multi care cartesc ca apa sfintita se datoreaza busuiocului sau a altei substante secrete puse de preot, unii spun ca de la crucea de argint apa isi schimba compozitia. Explicatii prostesti inventate de dracii din ei ca nici macar sa nu studieze, ca nu cumva sa ajunga la credinta.

Minunile facute de Sfinti vorbesc iarasi despre puterea care se afla doar in ortodoxie. Numai minunile ortodoxe sunt minuni, care iarta pacatele in cer si vindeca boala pe pamant. Restul minunilor sunt inselari care nu iarta pacatele si sunt scamatorii ale dracilor ca sa atraga lumea in religiile demonice, cu scopul de a indraci si pierde sufletele adeptilor. Minuni se fac si astazi. Fiecare rugaciune este o minune caci credinciosul simte Duhul Sfant, care se pogoara atunci cand se roaga, simte cum i se limpezeste mintea si simtirile intunecate de pacate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu