03 mai 2017

Smartphone-urile sunt spioni ?

Prin mancarea procesata, E-uri, aditivi alimentari, coloranti, vaccinuri, ne sunt adaugati in trup nanoboti care masoara starea de sanatate a fiecarui organ, slabiciunile inimii, ale ficatului, ale plamanilor pentru fiecare sistem in parte din organismul nostru.

Pe langa senzorii pe care ii stim ca exista in smartphone mai exista un senzor ascuns care se activeaza la atingere si care citeste informatiile adunate de nanobotii din noi. Informatiile sunt apoi stocate in smartphone, procesate si uploadate catre serverele Google.

Cu tehnologia actuala de pe piata comunicarea dintre om si serverele fiarei este doar one-way (un singur sens), de la noi catre ei. Acum se aduna informatii despre fiecare om, despre sanatatea lui, despre ce impact au anumite evenimente in constiinta sociala, se fac masuratori ale unor experimente de pregatire a oamenilor. Voi credeati ca prin mass-media ne sunt bagate in creier stricaciunile lor fara sa masoare cu precizie care sunt efectele acestor experimente? Ei stiu exact unde suntem si care sunt pasii de parcurs ca sa ajungem acolo unde vor. Nu se va declansa nici un razboi, nu va veni nici un antihrist pana cand starea lumii nu se va afla in anumiti parametri. Intrebati cand va fi sfarsitul toti Sfintii au spus ca acest lucru depinde de starea lumii. Aceasta stare este monitorizata si alterata continuu prin procese complexe de invatare pana cand evreii vor reusi sa ne duca in starea dorita.

Impartasania distruge nanobotii din noi. Credinta ne tine departe de experimentele evreilor fiindca cei credinciosi fug de adunarile pacatoase, fug de gandurile spurcate, fug de lacomie, fug de placeri.

Un comentariu:

  1. E urgent sa ne indreptam viata, altfel...fereasca Dumnezeu! Am auzit si eu ca sfanta impartasanie distruge efectele negative ale nanotehnologiei si nu numai. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere