03 mai 2017

Antihristul va fi aici pana in 2030, exista dovezi clare

Antihrist vine nu mai tarziu de 2030. Toate calculele duc spre anul 2030. Unii spun ca mai devreme. Altii au calculat ceva mai tarziu, un 2040, 2050. Sunt multe motive sa credem ca el deja s-a nascut. Insasi rabinii evrei au recunoscut in public ca "Il avem pe Mesia", ei care se rugau in fiecare an sa vina, acum spun ca il au 100% pe Mesia si se pregatesc sa il arate lumii.

https://monahulteodot.wordpress.com/2016 - Implinirea ultimelor prorocii: Il avem pe „mesia”

Un alt calugar, Cleopa de la Arad, sustine ca antihristul s-a nascut in 1999, iar masonii ii serbeaza anul in supermarketuri afisand preturi inselatoare cu 99 la final. - https://cultural.bzi.ro/parintele-cleopa-vine-apocalipsa-s-a-nascut-copilul-diavolului-25266

Dupa alte calcule, luand in considerare starea actuala a schimbarilor climatice, se poate prezice ca planeta va ajunge in starea finala ca in Apocalipsa lui Ioan prin anul 2030, daca tinem cont de datele stiintifice si repezeciunea cu care natura a inceput sa se razbune pe om. In 2030 vom ajunge in starea in care oamenii il vor implora pe antihrist sa ii hraneasca iar el le va spune ca nu are cu ce deoarece natura nu rodeste, asa cum scrie in Apocalipsa.

Dupa starea lumii si a caderii in pacat iarasi putem observa ca omenirea isi traieste ultimele zile. Numarul de avorturi la nivel mondial a inceput sa depaseasca numarul de decese naturale. Pacatele sunt la cote maxime, lumea se mai tine pe un fir de rugaciune al sfintilor, din mila lui Dumnezeu.

4 comentarii:

  1. Se pare ca nu_i departe sosirea acestui antihrist, dar nu putem noi da o data anume, ci numai Dumnezeu stie "ziua si ceasul". Noi, ce putem, este sa vedem semnele timpurilor dupa sfintele profetii si sa ne pregatim pentru propria mantuire, caci daca pentru mantuire ne pregatim, vom fi pregatiti si pentru acele vremuri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Astept cu sufletul la gura. Nu voi clipi in urmatorii 20 de ani #REZIST

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un articol proste.Nu cred nimica pentru ca Dumnezeu nu face cum vor evrei ca vai sa nascut Antihrist etse Satana si se de drept Iisus si noi credem ca ests Iisus nu cred . Nu stie nimeni nici satana nu stie cand va cobora Duhul Sf si Iisus pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar in anul 2022 se pare ca sunt toate sansele sa se adevereasca. Secetele, caldurile prea mari, va fi greu de acum incolo cu mancarea, mai alea daca vor face in asa fel sa nu mai circule mancarea.

    RăspundețiȘtergere